időjárás 25°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Hatalmas balesetet szenvedett a magyar csapat a német autópályán + videó

V. László rendőrökre vallott

2014.04.12. 05:25

A vállalkozó táskás embere, V. István már csak tanúként szerepel az eljárásban.

Ezt mondta a Borsnak Zsurkán Béla ügyvéd, az eljárásban gyanúsított Gulyás Imre és Hopka Lajos, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egykori magas beosztású főtisztjeinek védője, aki a jelenleg is zajló iratismertetés során megismert jegyzőkönyvekről nyilatkozott a lapnak.

Az ügyvéd nem ismertette a vallomások részleteit, ahogy nem nyilatkozott a lapnak V. László védője sem. Futó Barnabás érdeklődésünkre csak azt erősítette meg, hogy az iratismertetés folyamatban van, azonban az ügyfelével kapcsolatos hírt nem kívánta kommentálni.

Mint ismert: a belvárosi és hajógyári-szigeti szórakozóhelyek üzemeltetőjeként elhíresült V. Lászlót a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) bűnszervezet létrehozásával, vezetésével és hivatali vesztegetéssel gyanúsítja. A két egykori NNI-s főrendőr mellett az ügy gyanúsítottja Kalmár Tamás, a BRFK közrendvédelmi osztályának volt vezetője és Koblencz Attila, a fővárosi rendőrség bűnügyi információs főosztályának azóta felmentett nyomozója is, akik az ügyészség szerint mindannyian rendszeres „fizetést” kaptak V. Lászlótól.

A teljes cikket a Magyar Nemzet szombati számában olvashatják.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.