Deutsch üzent Juhásznak drogügyben: Petya, beleállok!

Úgy tűnik, a Fidesz brüsszeli EP-képviselője bíróságon vesz elégtételt, miután Juhász Péter drogfogyasztónak titulálta a Facebookon.

2014. 12. 14. 11:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda óta üti egymást drogügyben Deutsch Tamás és Juhász Péter. Amióta Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere belengette a drogteszt ötletét a Facebookon, a Fidesz EP-képviselője és az Együtt alelnöke verbális csatározást folytat. Juhász állítja, közös ismerőseik bizonyítják, hogy Deutsch is fogyasztott drogot korábban, és arra kérte a brüsszeli delegáltat, hogy jelentse fel őt, így bíróság előtt tárhatja fel az ügy részleteit.

Deutsch szombaton, újfent a Facebookon reagált a felhívásra, mégpedig a következőképp: „Juhászpéternek, Petya, BELEÁLLOK, NATURELLEMENT (csak, hogy értsd: TERMÉSZETESEN)!” Ezek szerint a fideszes politikus nem hátrál meg, és feljelenti Juhászt a bíróságon.

Juhász Péter droglobbistaként is tevékenykedett, ő alapította a drogliberalizációért fellépő Kendermag Egyesületet. Az adóbevallásával kapcsolatos furcsaságokról ide kattintva olvashat.

Deutsch Tamás vasárnap a következőkkel toldotta meg Facebook-bejegyzéseit:

„A terroristák a kábítószerekből élnek, fanatikusan hazudoznak, elvakultak, erőszakos, kegyetlen, aljas alakok. A szabadságunkat támadják, a polgári hétköznapok biztonságát akarják tönkretenni. Ezért harcolunk ellenük minden eszközzel mi, tisztességes, becsületes, szabadságszerető, jóakaratú emberek. juhászpéter virtigli közéleti terrorista. Egy aljas, hazug, moral insanity politikai merénylő. juhászpéter sokak szerint csupán egy szerencsétlen szarcsimbók, nem szabad vele foglalkozni. Lehet.

Szerintem viszont elég volt abból, hogy borzalmas elvbarátaival közösen évek óta kidülledt nyaki erekkel, teli torokból hörögve minden következmény nélkül a legelmebetegebb hazugságokkal gyalázzon mindenkit, aki a polgári politikai családhoz tartozik. (Jogos kérdés, hogy amikor annyi juhászszarcsimbókpéter van a magyar közéletben, akkor miért belőle és miért most lett elegem? De erről majd máskor.)

juhászpéter ordas nagyot hazudott rólam. Ezt ő is nagyon jól tudja. Gerincességről hablatyol, miközben számító módon rágalmaz. Pontosan úgy, mint annak idején a kommunisták. Hazudtak reggel, délben, este. Szakmányban hazudtak és végül rettenetesen ráfaragtak. Mert mi, szabadságszerető emberek megküzdöttünk velük és legyőztük őket. juhászpéter rettenetesen ráfaragott, mert nem hagyom annyiban. Megküzdök vele és legyőzöm ezt a kábszeres politikai terroristát.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.