Fidesz: A baloldal segélyre ítélné az álláskeresőket

A kormánypárt célja ezzel szemben a teljes foglalkoztatás.

2015. 01. 21. 20:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A közfoglalkoztatásnak köszönhetően idén is 250 ezer tartósan álláskereső ember tud dolgozni, pénzt keresni és szakmát tanulni. A baloldal most is munkanélküliségre és 28 ezer forintos segélyre ítélne olyan embereket, akik akarnak és tudnak dolgozni.” – közölte közleményben a Fidesz-frakció. A Fidesz célja ezzel szemben a teljes foglalkoztatás, hiszen a szegénységből egyedül a munka képes kivezetni – írják.

Kiemelték: a közfoglalkoztatás is jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy az Európai Unió tagállamai közül hazánk teljesít a legjobban a munkanélküliség elleni küzdelemben. „Nincs olyan település, ahol ne lenne elvégzendő munka, és ritka az olyan polgármester, aki ne tudná azt, hogyan fordítsa a település és a közösség javára a közfoglalkoztatást.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.