Nem lesz fizetős az M30-as miskolci elkerülője

Aki csak és kizárólag emiatt vásárolt megyei matricát, annak az árát visszatérítik.

MNO
2015. 01. 04. 18:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Róna Márta kommunikációs vezető elmondta, hogy az M30-as Miskolc Dél és Miskolc Centrum csomópontja közötti útszakasz főút besorolású, ezért eredetileg is díjmentes volt.

A szolgáltató honlapján a megyei térképen valóban rosszul volt jelölve az útszakasz, azonban az országos térképen az jól szerepelt, és a hibát már kijavították – fűzte hozzá.

Elmondta azt is, hogy aki csak és kizárólag emiatt vásárolt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei matricát, annak a matrica árát visszatérítik az átmeneti rendelkezés ideje alatt, azaz február végéig.

A NÚSZ tudomása szerint nincs ehhez hasonló hiba a térképeken, de január végéig a jogalkotóval együtt gyűjtik az észrevételeket, tapasztalatokat, amelyek alapján az illetékes minisztérium meg tudja tenni a szükséges lépéseket – fejtette ki a kommunikációs vezető.

Jelezte, hogy az észrevételeket a NÚSZ továbbítja a térképeket készítő Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központnak is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.