Új híd is épül Bonyhádon

A bonyhádi önkormányzat 750 millió forint kormányzati támogatást kapott december végén.

BLM
2015. 01. 05. 18:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Filóné Ferencz Ibolya (Fidesz–KDNP) tájékoztatása szerint a pénzből az északi városrészben tervezett hidat és a várost tehermentesítő út hiányzó szakaszát építik meg.

A polgármester közleményében azt írta, az önkormányzat célja, hogy Bonyhádnak a 6-os főúthoz több csatlakozási pontja legyen. Utalt arra, hogy a főút és a város közti Nepomuki Szent János hidat annak rossz állapota miatt 2015-ben le fogják zárni.

A híd lezárása előtt két útszakaszt és új hidat építenek, amivel elkerülhető lesz a közlekedés teljes megbénulása. A kivitelezés 2015 tavaszán elkezdődik, 2016-ban pedig a központi és az északi városkapuban körforgalom épül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.