Bősze Ferenc független jelölt

2015. 02. 21. 4:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kétszínűség helyi változata, a „Kész-színűség” elleni fellépést tartja egyik legfontosabb feladatának Bősze Ferenc független jelölt, aki egyúttal az elfajult pártoskodásnak is szeretne véget vetni Veszprémben. Mint mondta, olyan nincs, hogy valakit politikai szervezetek egész sora támogat, de az illető ennek ellenére „független”. Kész Zoltánt tehát ezért tartja kétszínűnek, több más jelöltet pedig azért, mert frázisaik ellenére semmi közük a városhoz és környékéhez. Szerinte csak az lehet hiteles és elszámoltatható képviselője egy közösségnek, aki ott is él, akit bármikor „kérdőre” lehet vonni, az utcán, bevásárlás vagy strandolás, esetleg kirándulás közben. Saját magát ilyen embernek tartja, s úgy véli, ezt bizonygatnia sem kellett, hiszen a 70-es évek óta él és dolgozik Veszprémben. Bősze kiemelte: a munka a másik fontos hitelesítő tényezője bármely aspiránsnak. Számos jelölt ugyanis csak ígérget, de nem tett le még semmit az asztalra – fejtette ki az ügyvédként és közíróként is aktív Bősze Ferenc. Ami pedig a pártoskodást illeti, a demokrácia szempontjából szomorúnak tartja, hogy manapság bárki befutó lehet egy választáson, ha megfelelő pártlogó van a plakátján. Arra a kérdésre, mit ígér a választóinak, elmondta: nem valamelyik frakció létszámát kívánja gyarapítani, hanem a választókörzet számára valóban fontos ügyeket akarja felkarolni, és az értékelvűség hangján szeretne megszólalni az Országházban. Az ajánlószelvényeket egyébként barátai, ismerősei és ügyfelei segítettek neki összegyűjteni, akiket nyomatékosan megkért, csak olyanoktól gyűjtsenek ajánlást, akiktől február 21-én kérhetik, menjenek el rá szavazni, s hogy ez „mennyit ér”, majd 22-én elválik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.