Colleen Bell a facebookozók idegenvezetését kéri

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete országjárást tervez, és ehhez kér tippeket a Facebookon.

MD
2015. 02. 24. 16:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bell – ahogy a videóban meséli – szolgálata megkezdése előtt találkozott Barack Obamával, ahol azt ígérte az elnöknek, hogy ő lesz az a nagykövet, aki olyan helyekre is eljut Magyarországon, ahova elődei nem. „Mondják el, Önök szerint mit kellene látnom, hogy jobban megértsem országuk gazdagságát és sokszínűségét, történelmét és jelenlegi kihívásait, reményeit és törekvéseit” – kéri Bell az oldal kedvelőit, és közli, hogy egyaránt várja a komoly, a vicces és az inspiráló javaslatok mind magyar, mind pedig angol nyelven.

Colleen Bell január 19-én érkezett meg Budapestre és kezdte meg munkáját mint az Egyesült Államok magyarországi nagykövete. A korábban egyebek mellett a Gazdagok és szépek című szappanopera producereként tevékenykedő Bell nagyköveti kinevezését a jelölt felkészültségével kapcsolatos viták után szavazta meg az amerikai szenátus. Colleen Bell a rendszerváltás utáni negyedik amerikai női nagykövet Budapesten.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.