Halálra késelték a NAV munkatársát

Súlyos bűncselekmény történt a főváros XX. kerületében, a Géza utcában – értesült a Hír TV.

MNO
2015. 02. 23. 16:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A NAV és az NGM rendkívüli közleménye szerint rendőrség a késelőt a helyszínen őrizetbe vette. A másik munkatárs a műtéti beavatkozásnak köszönhetően túl van a közvetlen életveszélyen. Az elhunyt munkatársat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetgazdasági Minisztérium saját halottjának tekinti – tartalmazza a közlemény. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetgazdasági Minisztérium az elhunyt munkatárs családjának részvétét fejezi ki, a másik kollégának mielőbbi felépülést kíván.

A Hír TV tudósítója este hatkor azt közölte, hogy még tartott a helyszínelés, a bűncselekmény háromnegyed kettőkor történt.

A BRFK sajtóreferense elmondta, hogy a Géza utcai lakásban lakó 35 éves férfi támadt rá a NAV két munkatársára.

Egy névtelen bejelentő hívta ki a rendőröket, akik olyan gyorsan kiérkeztek, hogy még a helyszínen elfogták a gyanúsítottat – tudta meg a Hír TV munkatársa.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság megkezdte az emberölés körülményeinek vizsgálatát és a férfi elszámoltatását.

A hvg.hu úgy tudja, hogy a két NAV-os egy magánszemélyhez szállt ki, aki zavartan viselkedett, és az adóhivatal munkatársaira (akik kormánytisztviselők, vélhetően revizorok) támadt.

Az M1 esti Híradójának információi szerint a gyanúsított egy szobafestő, aki korábban pszichiátriai kezelés alatt állt, a vámosok feltehetőleg adótartozás miatt jelentek meg nála.

Egyre nagyobb létszámú rendőri erő jelenik meg a pesti Géza utcában, vélhetően valamilyen súlyos bűncselekmény történt – tudósított kevéssel hétfő 17 óra után a Hír TV a helyszínről. A szóban forgó utca elzárt épületén térfigyelő kamera van, aminek adott esetben megvizsgálhatják a felvételét. A helyszínen három rendőrnyomozó is megjelent, és a BRFK szóvivői stábja is megérkezett már. A ház lakóit egyelőre nem engedik be ingatlanjaikba – közölte a Hír TV délután ötkor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.