Horváth Lajos független jelölt

2015. 02. 21. 2:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Függetlenként indul a holnapi időközi országgyűlési választáson Horváth Lajos asztalosmester, akit egész élete Veszprémhez köt, a városban született, ott alapított családot, illetve mindig is ott dolgozott. A jelölt programjáról szólva lapunknak azt mondta, jelszava az, hogy akinek elege van az utóbbi 25 év korrupt politikusaiból, válasszon inkább egy tisztességes mesterembert! Horváth Lajos nem ismeretlen a veszprémiek előtt, a tavalyi önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként indult, akkor 398 szavazatot kapott, így utolsóként végzett az indulók között. Mint mondta, az idei választási induláshoz az adta a motivációt, hogy családja – másokéhoz hasonlóan – csonka család, ugyanis mindkét fia külföldön telepedett le. Ennek egyik fő okát abban látja, hogy „a kihalás szélére sodródott nyugat-európai népek nem elégednek meg azzal, hogy saját hazánkban rabszolgát csinálnak belőlünk, de még a jövőt is el akarják venni tőlünk, a már általuk sem titkolt agyelszívással, jól képzett fiaink letelepítésével”. Szerinte ezt csak azért tehetik meg, mert az utóbbi 25 évben az egyetemi padokból kikerült politikusok kiárusították az országot, s most a magyarok jövőjét árulják. Leszögezte: ennek szeretne véget vetni, s ha a választók bizalmat szavaznak neki, akkor nem a mérleg nyelve lesz a parlamentben, hanem az „ostor nyele”, s egyaránt ostorozni fogja a jobb- és baloldalt. Arra a kérdésre, hogy milyen eredménnyel lenne elégedett, Horváth elmondta: a valódi célja a parlamentbe való bejutás, de ha sikerül túlszárnyalnia az önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként elért eredményét, akkor már tudni fogja, hogy helyes úton halad, mert egyre többen figyelnek arra, amit hirdet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.