Karancsi Tibor független jelölt

2015. 02. 21. 1:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlekedési járőrből lett főnyomozót a közvélemény a kilencvenes években ismerhette meg, amikor Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megyében sorra leplezte le az olajszőkítéssel foglalkozó bűnözőket. Mint mondta, utolsó állomáshelyére beilleszkedni nagyobb kihívást jelentett, mint most Veszprémben megméretni magát. – Az egész országban felismernek, így itt, Veszprémben is, ezért a dupláját sem volt nehéz összegyűjteni a szükséges ajánlásoknak – fogalmazott lapunknak. Az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság egykori szakértőjét most a Szociáldemokraták és a JESZ (amely vissza is léptette Karancsi javára saját jelöltjét) támogatja, ám a képviselőjelölt győzelme esetén a függetlenek közé ülne a parlamentben. Küldetésének tartja az igazság keresését, a korrupció elleni küzdelmet. Szerinte a közvélemény Veszprémben is ki van éhezve a korrupcióellenességre, mert a megyét is sújtja a megvesztegetés intézménye. Az Országgyűlésbe kerülve kezdeményezné az olajügyek 85 évre történt titkosításának feloldását. – Ezt a „lángot” mindvégig életben akarom tartani. Számos dokumentumot ügyvédi letétben helyeztem, ha velem történne valami, végakaratom szerint az iratok nyilvánosságra kerülnek – nyomatékosított Karancsi Tibor. Ezenkívül az utóbbi évek rendőri haláleseteinek körülményeit is újravizsgáltatná független szakértőkkel. Kijelentette: ha nyer, mindenkinek meghallgatja majd a problémáját, hiszen a képviselők felesküdnek a haza szolgálatára. A parlamentben szerinte a „szavazógépek” nem képviselik a körzetük érdekeit, nem küzdenek a problémák ellen. – Köztörvényes bűnözők ülnek az Országházban! – hangsúlyozta a képviselőjelölt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.