Kásler Árpád, a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt jelöltje

2015. 02. 21. 1:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt elnöke lapunk megkeresésére közölte, ő maga nem veszprémi, de ennek nincs jelentősége, ugyanis – mint mondta – Magyarországhoz van kötődése, s mivel Veszprém Magyarország része, így az ott lakó emberek öröme és bánata ugyanaz, mint más megyékben. Utóbbihoz sorolta a munkanélküliséget, az elvándorlást, a kilátástalanságot, illetve a politikai korrupciót. Programjáról szólva hangsúlyozta, hogy a veszprémi lakosok ugyanúgy érintettek a devizahiteles kifosztásban, mint az ország más területein. Közölte, mindaddig nem lehet semmilyen programról beszélni, amíg az évszázad csalását fel nem göngyölítik. Kásler szerint az adósok kifosztásának következményeként nyolcszázezren dolgoznak cselédként Angliában, közülük pedig többeket Veszprém egyes számú választókerületéből üldöztek el. Ezért le fogja állíttatni az emberek kifosztását és átverését – nyomatékosította a pártelnök. Arra a kérdésre, hogy milyen eredménnyel lenne elégedett, Kásler úgy nyilatkozott, hogy építkezés zajlik pártjában, céljuk pedig az, hogy kétszázezer fős taglétszámra bővítsék a Haza Nem Eladó Mozgalom Pártot. Ugyanakkor azt is kiemelte: akkor lesz elégedett, ha valós eredményeket közölnek a választásról, ugyanis ebben egyáltalán nem biztos. Kásler Árpád az ajánlóívek összegyűjtéséről elmondta, öt óra alatt összegyűjtötték a szükséges ötszáz ajánlás dupláját, s elsőként adták le a választási irodának. Kásler a devizahitelekkel kapcsolatban tett szert ismertségre, ugyanis a Kúria az ő és felesége által az OTP Bankkal kötött hitelszerződés ügyében mondta ki az árfolyamrésre vonatkozó szerződéses rendelkezések tisztességtelenségét és érvénytelenségét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.