Majdnem 3,5 millió eurót oszt szét a Norvég Civil Támogatási Alap

Befejeződött a harmadik és egyben utolsó felhívására érkezett pályázatok értékelése.

RZ
2015. 02. 27. 17:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint mondta, az NTCA hét témakörében összehívott bírálóbizottságok a múlt héten meghozták támogatási javaslatukat, amelyet a pályázatot lebonyolító alapítványok jóváhagytak. A támogató országok – Norvégia, Izland és Lichtenstein – megfigyelői és a magyar kormányt a megbeszéléseken képviselő Emberi Erőforrások Minisztériuma részéről a korábbiakhoz hasonlóan most sem hangzott el a kiválasztási folyamat tisztaságát érintő kritika.

A pályázatok elbírálása nyomán újabb 146 civil projekt részesül támogatásban összesen több mint 3,36 millió euró értékben: 56 közepes nagyságú (itt a pályázatonként elnyerhető maximális összeg 50 ezer euró) és 90 kisprojekt (ahol a pályázatonként elnyerhető maximális összeg 15 ezer euró) megvalósítása indulhat el a következő hetekben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.