Szentpáli Kolos, a Munkáspárt jelöltje

2015. 02. 21. 2:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Munkáspárt jelöltje nem kötődik Veszprémhez, viszont többször járt már a városban, fiatalként és kisgyermekként is, a látogatásokat pedig kellemes emlékként őrzi. A Thürmer Gyula nevével fémjelzett párt indulója lapunknak azt mondta, programjuk egyszerű: a dolgozók, a bérből és fizetésből élő emberek, valamint a kisvállalkozók érdekeinek képviselete. Úgy gondolják, hogy itt az ideje a milliárdosok, a nagy multicégek és a bankok megadóztatásának, ugyanis az elmúlt huszonöt évben mindent az emberekkel fizettettek meg. Továbbá pártjával együtt fontosnak tartja az egészségügy, az oktatás, valamint a pályakezdő fiatalok támogatását. Az esélyekről szólva Szentpáli arról beszélt: bízik Veszprém és a környező települések lakóinak ítéletében, ő maga pedig akkor lesz elégedett, hogy ha az emberek azt a képviselőt választják majd meg, akit ők tartanak a legalkalmasabbnak. Mint mondta, programjuk sokak számára szimpatikus, s mintha az országban olyan változások kezdődtek volna el, amelyek arra utalnak, hogy egyre többen ábrándulnak ki a parlamenti pártokból. Szerinte az emberek egy részének világossá vált, hogy sem az MSZP, illetve „utódcsökevényei”, sem pedig a Fidesz nem képes arra, hogy komoly változásokat hozzon, hogy visszaszorítsa a munkanélküliséget, hogy biztos, kiszámítható jövőt adjon az embereknek. A politikus közölte, hajnaltól sötétedésig gyűjtették a párt tagjaival az induláshoz szükséges ajánlásokat, munkájukat csak a hideg időjárás nehezítette. – Röpködtek a mínuszok – mondta. Hozzátette azt is, hogy más jelöltekkel ellentétben a Munkáspártnak nem szokása másokkal vagy egy fénymásoló géppel elvégeztetni a munkát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.