Ítéletidő Fejér megyében

Több helyen faágak szakadtak le, fák dőltek ki.

HZS
2015. 03. 28. 12:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó-Bisztricz Anett közölte: péntek délutántól szombat reggelig tizenkétszer avatkoztak be a tűzoltóegységek Fejér megyében. Dunaújvárosban, a Barátság útján egy társasház tetőszerkezetét bontotta meg a szél mintegy ötven négyzetméteren. Székesfehérváron a Kadocsa utca és a Berényi út kereszteződésében közlekedési jelzőlámpa szakadt le, egy hipermarket parkolójában pedig tízméteres reklámoszlopot rongált meg a szél.

Abánál faág szakadt a 63-as útra, Vereben szigetelt villanyvezetékre dőlt fa, Csórnál a 8-as úton műanyag védőhálót bontott meg a szél, Fülén, Fehérvárcsurgón, Agárdon, Gárdonyban, Pákozdon pedig faág vagy fa esett az útra és jelentett veszélyt, illetve forgalmi akadályt.

Szombat délután már nyugat felől szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet, éjszaka jelentősen mérséklődik a légmozgás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.