Médiamunkás a köztévénél visszatérő „utca embere”?

Székely Ond a Pécsi Médiaközpont focicsapatában játszik.

MNO
2015. 03. 04. 10:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Székely Ond kedden a Híradó esti adásában átlagemberként arról beszélt, hogy milyen kedvezők a hitelek, bővül a család, ezért most vásárolt lakást. Székelynek októberben is volt egy „jelenése”, akkor az M1 hírműsorával osztotta meg, hogy egy pécsi panellakásba kíván költözni, amire a Híradó szerint az akkor bejelentett családtámogatással lett volna esélye – hívta fel a figyelmet a 444.hu. A portál kiemeli, hogy az „utca embere” a Pécsi Médiaközpont focicsapatában játszik, mely nemcsak hogy műsorokat szállít az MTVA-nak, hanem vezetője is a közmédiától érkezett.

„Persze az M1 Híradó nem először és nem is másodszor csinál ilyet, legutóbb konkrétan egy színész volt az utca embere” – zárul a cikk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.