Rákay Philip elhagyja a közmédiát

Több sikerműsor elindítója, négy és fél év után vált közeget.

HZS
2015. 03. 02. 18:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy és fél év után távozik a közmédiából Rákay Philip, aki 2011 januárjában előbb az m1, majd az m2 intendáns-programigazgatójaként, később az MTV Zrt. vezérigazgató-helyetteseként az m1 és az m2 műsorstruktúrájának teljes megújításán dolgozott – írja a Hirado.hu.

Rákay Philip nevéhez fűződik többek között a Maradj talpon!, a Gasztroangyal, a Mindenből egy van, a Szálka, avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán, a Magyarország, szeretlek!, a Fábry, a Virtuózok vagy épp A Dal című sikerműsorok elindítása, valamint az m2 gyerekcsatornává alakítása. 2013 novemberében az m2 csatorna értéket közvetítő, erőszakmentes tartalma miatt nemzetközi Eutelsat-díjban részesült Velencében.

Rákay Philip műsorvezetőként és kreatív producerként folytatja 2014 januárjában elindított, nagy sikerű történelmi talk show-ját, a Szabadság tér ’89-et, amely a rendszerváltoztatás történetét dolgozza fel.

„Nagyon hálás vagyok a sorsnak azért, hogy az elmúlt több mint négy évben az ötleteim egy része megvalósulhatott a közmédiában. Nehéz szívvel hoztam ezt a döntést, ám minden kreatív ember életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, szüksége van szakmai levegőváltozásra, mert új ötletek megvalósítása, új feladatok és más izgalmas területek várják” – nyilatkozta Rákay Philip.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.