Utak és parkolók újulnak meg Budapesten

Márciustól több fővárosi út és P+R parkoló újul meg, bővül ki hat kerületben.

SG
2015. 03. 09. 17:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint átépítik és bővítik az Akadémia park melletti, valamint Csepelen a Kossuth Lajos utcai és a HÉV-végállomás mellett lévő P+R parkolót.

Átépítik a Jászberényi út Gitár utcai, Téglavető utcai és Tárna utcai csomópontját, valamint a Pesti út és a Zrínyi út csomópontját, és körforgalommá alakítják a Stromfeld Aurél út–Németvölgyi út–Pagony utca kereszteződést.

Felújítják a Kőrösi Csoma Sándor út, a Hóvirág út, a Goldmark Károly utca, a Határőr utca, a Tóth Lőrinc utca, a Fischer István utca, a Zsálya utca, a Csabagyöngye utca, a Keresztúri út, valamint a Rákoskert sugárút egy-egy szakaszát is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.