Liszkay megvette a Napi Gazdaságot

A Századvég Gazdaságkutató Zrt.-től szerezte meg a lapot.

MNO
2015. 04. 20. 9:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a kiadó a lap főszerkesztőjévé Csermely Pétert, a Magyar Nemzet volt főszerkesztő-helyettesét nevezte ki. Azt írták, az új vezetés célja, hogy az újság eddigi erős gazdasági jellegének megőrzése mellett a következő hónapokban jelentékeny társadalmi, közéleti, politikai és kulturális tartalommal bővítse ki a lapot. Közölték, az átalakuló napilap irányultságát tekintve vállaltan polgári, konzervatív, mérsékelten jobboldali, azaz a jelenlegi belpolitikai viszonyok között kormánypárti médium lesz.


A Válasz.hu értesülése szerint április 9-én megalapították a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t. A hírportálon szerdán megjelent cikk szerint az MMG „az új jobboldali sajtóbirodalom központi cége lesz”. Azt írták: a cég 50 százalékos tulajdonosa Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó. A holdingcég másik fele Győri Tiboré, aki az előző ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetője volt. Az MMG székhelye az óbudai Perc utcában van, ahol jelenleg a Napi Gazdaság működik – jegyezték meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.