300 ezer ingyenújsággal támad az MSZP

Nagyobb településeken is terjesztik majd, ott főként kitelepülések alkalmával az aktivisták fogják osztogatni.

2015. 05. 07. 13:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gőgös Zoltán a lapindítás indokaként azt mondta, a kistelepülésekre a média korlátozottan jut el, leginkább a tradicionális hírcsatornák, amelyek inkább kormánypártiak.

A szocialisták ajánlatáról szeretnék tájékoztatni a társadalmat – közölte az újság tartalmáról az elnökhelyettes, akinek tájékoztatása szerint a kiadvány országos lesz, de megyei hírek is olvashatók majd benne.

Gőgös Zoltán hozzátette: a kistelepülések mellett a nagyobb településeken is terjesztik majd a lapot, de ott főként kitelepülések alkalmával az aktivisták osztogatják azt.

Az elnökhelyettes azt nem tudta megmondani, mennyibe fog kerülni az MSZP-nek a lap kiadása, és arról sem tudott még nyilatkozni, mi lesz a neve, mert – mondta – még nem döntöttek róla. Példaként említette a lehetőségek közül a Balegyenes nevet.

Az Index csütörtökön írt arról, hogy az MSZP új médiumot, egy négy A4-es oldalból álló kiadványt tervez, hogy megszólítsa a szavazókat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.