A kormány kampányt indít az illegális bevándorlók miatt

Aki Magyarországra érkezik, nem veszélyeztetheti a magyarok munkahelyét – mondta Kovács Zoltán.

2015. 06. 02. 16:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A kampány a kabinet alapvető elveire hívja fel a figyelmet. Ezek között szerepel, hogy aki Magyarországra érkezik, annak tiszteletben kell tartania az ország és az unió kultúráját, törvényeit, továbbá nem veszélyeztetheti a magyarok munkahelyét” – jelezte a kormányszóvivő.

Mindez egyúttal állásfoglalás és üzenet azok felé, akik illegálisan kívánnak belépni Magyarország, egyúttal az Európai Unió területére – tette hozzá.

Kovács Zoltán emlékeztetett: a május 31-ei kormányszóvivői tájékoztatón ismertette a kampányra készülő plakátok szövegét is.

Kedden az Indexen megjelent egy fotó, amelyen készítője szerint a bevándorlásról és terrorizmusról szóló nemzeti konzultáció plakátja látható. A plakát szövege a következő: Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!

Az Együtt a kép megjelenése után közölte: mozgalmat szervez a plakátok letépésére, ha azok kikerülnek a közterekre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.