Déli pályaudvar: több tíz méteres szakaszon leomlott a korlát

A rendőrség és a katasztrófavédelem lezárta a területet.

MNO
2015. 06. 14. 7:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Index szerkesztőségének az egyik olvasó jelezte, hogy péntek este 22:40 körül hatalmas zajra lett figyelmes. A hang forrásához, a Kosciuszkó Tádé utcához érve azt látta, hogy több tíz méteres betonkorlát zuhant le a járdára a Déli pályaudvar peronszintjéről. Mint mondta, a korlát ötven centi magas és tíz centi széles vasbetonból állt.

A járdaszinten, ahová a betonkorlát zuhant, egy rendőrőrs, pár kínai üzlet és egy Bubiállomás is található – teszik hozzá.

Az esetről az Atv.hu egy rövid hírben beszámolt, eszerint a rendőrség és a katasztrófavédelem lezárta a területet, hogy egy esetleges újabb omlás senkit se veszélyeztessen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.