Lezárások jönnek a fővárosban

Rendezvény miatt csütörtök déltől vasárnap estig forgalomkorlátozásokra kell számítani.

MTI
2015. 07. 02. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök 12 órától vasárnap várhatóan 19.30-ig a Duna Lánchíd és Margit híd közötti szakaszán tartják a Red Bull Air Race légi bemutató programjait. A rendezvény miatt a legnagyobb forgalomkorlátozásokra az első, a második és az ötödik kerületben, szombaton és vasárnap kell számítani. Időszakosan már csütörtökön is lesznek útlezárások, egyebek mellett 12.30-tól 15 óráig mind az autós, mind a gyalogosforgalom elől lezárják a Lánchidat.

A Duna érintett szakaszán teljes hajózási zárlat lesz csütörtökön 12 és 16 óra, pénteken 8 és 18 óra, szombaton 9 és 18.30 óra, valamint vasárnap 11 és 19.30 óra között. Emiatt a D11-es, a D12-es és a D13-as hajójáratok rövidített útvonalon közlekednek, több megálló kimarad.

A forgalomkorlátozások érintik még a 2-es metró, a 16-os busz, a 17-es pótlóbusz, a 86-os, a 105-ös autóbusz és a 2-es villamos közlekedését, továbbá a résztvevők számától függően érintheti a 18-as, a 19-es és a 41-es villamos menetrendjét is.

További információk a bkkinfo.hu oldalon találhatók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.