Új útvonalon közlekedik több budai buszjárat szombattól

A változtatásokra a Bartók Béla úti távhővezeték felújítási munkálatai miatt van szükség.

MTI
2015. 07. 27. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utasokat a szeptember 14-éig tartó változtatások a gyakorlatban annyiban érintik, hogy a Szent Gellért téri buszmegállókat áthelyezik. Így a Budáról Pest felé tartó 7-es, 107-es, illetve a 907-es és 973-as éjszakai autóbuszok ideiglenes megállója a villamosmegálló mellett, az útpályán lesz.

A 86-os, 133-as és 233-as autóbuszok megállóhelyét a Budafoki út elejéről a Műegyetem rakpartra helyezik át, a 17-es pótlóbusz megállójába.

A felújítási munkálatok idején a 7-es és 107-es autóbuszok Pest felé a Móricz Zsigmond körtértől a villamossíneken járnak majd, a 86-os, 133-as és 233-as autóbuszok a Szent Gellért térnél nem fordulnak a Budafoki útra, hanem a Műegyetem rakparton és a Bertalan Lajos utcán át térnek vissza eredeti útvonalukra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.