Kéményeket döntött le a vihar Somogyban

Kéményeket döntött le, háztetőket rongált meg, villanyvezetéket szakított le a vihar Somogyban – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat este az MTI-vel.

MTI
2015. 08. 15. 19:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bázelné Mihályka Szabina tűzoltó főhadnagy tájékoztatása szerint felhőszakadással, erős széllel érkezett a vihar Somogyba. A siófoki és a tabi tűzoltókat kidőlt fák eltávolításához riasztották, Tengődön és Lullán kémények dőltek le, háztetők rongálódtak meg, Szabadiban villanyvezetéket szakított le a vihar. A településeken hivatásos és önkormányzati tűzoltók közösen dolgoztak a helyreállításokon.

Tengődön két villanyoszlopot is kidöntött egy fa, emiatt 40 fogyasztónál nincs áram. A szolgáltató szakemberei folyamatosan dolgoznak, előreláthatóan azonban csak vasárnap fognak végezni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.