Kezdődnek a helyreállítási munkálatok a Budai alsó rakparton

A Döbrentei térnél megsérült a partfal a hétfői esőzéskor.

MTI
2015. 08. 22. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emiatt vasárnaptól szeptember közepéig félpályás útlezárás lesz a budai alsó rakparton az Erzsébet hídnál, a közúti forgalom egy sávon váltakozó irányban, jelzőlámpás irányítás mellett haladhat.

A BKK jelezte, a tervezettől eltérően vasárnap reggel 9 óráig a rakpart csak a Mozaik utca és a Döbrentei tér között lesz járható, mivel a munkavégzés megkezdésekor teljes útzár szükséges a Döbrentei tér melletti munkaterületnél. Az észak felé közlekedők először a Halász utcánál hajthatnak le a rakpartra.
A Fővárosi Csatornázási Művek szakemberei ideiglenes fóliaszigetelést helyeztek el az Ördög-árok kiömlőnyílása mellett, hogy egy esetleges eső vagy a Duna ne mossa ki jobban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.