Költségvetésicsalás gyanúja miatt nyomoznak a Ligánál

A TÁMOP által finanszírozott projektjeinek működésével kapcsolatban rendelt el nyomozást az ügyészség.

MTI
2015. 08. 11. 5:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eljárással az adóhivatal Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságát bízták meg – közölte a napilap arra az ügyészség által írt levélre hivatkozva, amelyet a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) Szolidaritás ismertetett.

Felidézték: miután a szakszervezet májusi küldöttgyűlésén nem választották újra elnökké a Liga-vezér Gaskó Istvánt, az átmenetileg az elnöki jogköröket gyakorló Bárány Balázs Péter érdekvédelmi alelnök a birtokába került dokumentumokkal az ügyészséghez fordult, a VDSZSZ Szolidaritásnak más szervezetekkel, így a Liga-konföderációval való „szövevényes kapcsolatai\" kivizsgálását kérve.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.