Komoly lezárás lesz vasárnap Budapesten

A Tour de Hongrie kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozás lesz vasárnap Budapesten – közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

MTI
2015. 08. 07. 16:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kerékpárosok a fővárosban a Váci út – Dráva utca – Pesti alsó rakpart – Eötvös tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Hunyadi utca – Dísz tér – Palota út – Attila út – Apród utca – Ybl Miklós tér – Lánchíd utca – Clark Ádám tér útvonalon haladnak.

A közlés szerint biztonsági okokból 12.30 és 14.00 óra között lezárják a közúti forgalom elől a Lánchidat, a Clark Ádám teret, az Alagutat, a Fő utcát a Jégverem utca és a Clark Ádám tér között, a Hunyadi János utat, a Palota utat, az Attila utat, az Apród utcát, valamint a Lánchíd utcát. A forgalom segítése érdekében a 12 és 14 óra között a Krisztina körutat a Dózsa György tér és az Apród utca között kétirányúsítják.

A forgalomkorlátozások miatt változik az érintett tömegközlekedési járatok forgalma is: a 17-es és a 86-os buszé már reggel 8-tól, míg az 5-ös, a 16-os, a 105-ös és a 178-as buszé várhatóan 12.00-től 16.00 óráig.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.