Nyomozás Szeremley Huba ellen

Az ismert borász és társa ellen csalás gyanúja miatt folyik eljárás.

Sütő Dániel
2015. 09. 26. 6:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk értesülései szerint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt folyik büntetőeljárás, amelynek egyik gyanúsítottja Szeremley, a másik pedig egy nála fiatalabb férfi.

Tegnap Szeremley Huba telefonon annyit mondott munkatársunknak, hogy egyelőre nem kíván nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Úgy tudjuk, lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el ellene a bíróság, míg társát előzetesbe helyezték. Az ötgyermekes, neves borász honlapján fellelhető információk szerint ő a tulajdonosa a Badacsony és a balatoni régió legismertebb birtokának, amely nemzetközi eredményei révén a világban is hazánk vezető pincészeteként ismert.

2008-ban vagyona a 100 leggazdagabb magyar című kiadvány szerint 20,5 milliárd forint volt. Egy a Borsnak adott interjújában úgy fogalmazott: „a boldogság olyan, mint a kék madár. Lehet üldözni, de aztán úgyis valaki bezárja a kalitkába. Jól érzem magam, de akármilyen hülyén hangzik is, nem a pénz miatt. A játékos kedvem, a kihívások, az adrenalin növelése volt mindig a mozgatórugó. Amikor csak 100 dollár és egy repülőjegy volt a zsebemben, ugyanolyan jól tudtam érezni magam, mint most.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.