Egymilliót fizet Novák Előd Alföldinek

Novák abszurdnak tartja, hogy ugyanúgy fizessen, mint Ungár Klára Kocsis Máténak.

MNO
2015. 11. 05. 14:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Addig jár a köcsög a kútra, míg el nem törik – az efféle kijelentéseimet (főként a Nemzeti Színháznál tartott Jobbik-tüntetésen elmondott beszédemet) sérelmezte a sorozatos színpadi provokációi ellenére” – magyarázta a döntés okát Novák Előd.

Mint írja, „benne van a tiszteletdíjamban egy-egy ilyen kártérítés”, ezért „ha nem is olcsón, de kimondhatom azt, amit mások nem mernek”.

Novák ugyanakkor abszurdnak tartja, hogy ugyanúgy fizetnie kell Alföldinek, „mint a Kocsis Mátét lebuzizó Ungár Klárának, hiszen azért a két ügy korántsem ugyanaz”.

Ismert, múlt héten a Fővárosi Törvényszék kétmillió forintos sérelmi díj megfizetésére és nyilvános bocsánatkérésre kötelezte Ungár Klárát, amiért Facebook-oldalán és a Népszabadság internetes kiadásának adott nyilatkozatában „melegnek” nevezte Kocsis Mátét, a VIII. kerület fideszes polgármesterét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.