Megvan, hogy ki a Fidesz új szóvivője

Az Emmi volt parlamenti államtitkára tölti be a megüresedett posztot.

MNO
2015. 11. 02. 16:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halász János, az Emmi volt parlamenti államtitkára lesz a Fidesz új szóvivője – írta hétfőn a Vs.hu. A párt korábbi szóvivője, Tuzson Bence októbertől a Miniszterelnöki Kabinet kommunikációért felelős államtitkára, őt váltja most Halász.

Halász János 1995 óta van a politikai pályán, 2010-től a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára, majd 2013-tól az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkára. 2014-ben a Fidesz országos listájáról szerzett országgyűlési képviselői mandátumot. A parlament kulturális bizottságában tevékenykedik. 2014 júniusától a kormány delegáltjaként részt vesz a Magyar Művészeti Akadémia felügyelő testületének munkájában, ahol elnökké választották.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.