Sűríti járatait a BKK az adventi hétvégéken

Decemberben többször is módosul a menetrend.

MTI
2015. 11. 26. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKK járatai az adventi időszak alatt vasárnap is nyitva tartó bevásárlóközpontokat és hipermarketeket is érintik – tették hozzá.

Felhívták a figyelmet arra, hogy decemberben többször is módosul a menetrend: december 12. munkanap lesz, ezért az iskolaszüneti pénteki menetrend, december 21–23-án az iskolaszüneti hétköznapi, míg december 24-én a szombati menetrend lesz érvényes, ám az utóbbi napon az utolsó nappali járatok 15 és 16 óra között indulnak, azt követően az éjszakai járatokkal lehet utazni.

December 25–27-én az ünnepnapi/vasárnapi indulásokat kell figyelni a menetrendben. Ezeken a napokon a bevásárlóközpontokat érintő járatok a zárva tartó áruházakhoz nem térnek be – fűzték hozzá.

December 28–30-án az év végi munkanapi/iskolaszüneti hétfő–csütörtöki menetrend, 31-én napközben pedig az év végi munkanapi/iskolaszüneti pénteki menetrend lesz érvényben – írták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.