Gulyás kiakadt G. Fodorékon

Facebook-oldalán adott hangot nemtetszésének a prominens fideszes.

MNO
2016. 01. 24. 21:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikai bulvár kategóriájába is nehezen beilleszthető, pikírt hangvételű, már-már gyalázkodó tartalmú cikket közölt szombaton a G. Fodor Gábor főszerkesztő (egyben a kormányközeli Századvég egyik vezetője) fémjelezte 888.hu Tóbiás József MSZP-elnök családjáról. A politikus feleségét maszturbációs segédeszközként emlegették egy pikáns fotósorozat miatt, de még közös lányukat is felemlegették az anyagban.

Gulyás Gergely fideszes parlamenti képviselő, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának elnöke erre a Facebook közösségi oldalon az alábbi bejegyzéssel reagált:

„A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.”

A termék kifejezéssel Gulyás egyértelműen személyesen G. Fodort célozta meg, aki korábban nagy vihart kavart azon kijelentésével, mely szerint a polgári Magyarország fogalma politikai termék csupán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.