Nem tudják, mitől lett rosszul rengeteg halásztelki

Közel ötvenen jelentkeztek az ügyeleten, telefonon pedig több mint százan jelezték a bajt.

MNO
2016. 01. 09. 13:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A településen az ügyeletet is megerősítették plusz egy orvossal, miután 45-en jelentkeztek rosszulléttel – olvasható Szentgyörgyi József Facebook-oldalán. A polgármester itt arról is beszámol, hogy közel százan telefonon jelezték a problémát. Mint írja, nagyon sokféle esettel találkoztak, a legtöbben a település egyik óvodájából mentek az ügyeletre. Az ebéd itt tökfőzelék volt csirkehússal.

Egyáltalán nem biztos ugyanakkor, hogy a menzakoszt okozta a bajt, ugyanis volt olyan iskolás fiú is, aki nem evett belőle, mégis rosszul lett, és olyan szülők is panaszkodtak rosszullétre, akiknek nincs közük a menzához. A polgármester a közösségi oldalon arra biztatja a rosszul levőket, jelentkezzenek az ügyeleten, hogy a székletmintákból kideríthető legyen a baj forrása.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.