Nem tudták elmeszelni a Mahir oszlopait védő céget

A „sikertelenség” ellenére sem zárja le a vizsgálatot a rendőrség.

MNO
2016. 01. 22. 14:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról tegnap beszámoltunk, meglehetősen furcsa kitételekkel citálta be a rendőrség a Legion Invictus Kft. ügyvezetőjét a szokásos éves ellenőrzésre: kizárólag arra a szerződésre voltak kíváncsiak, amelyet Rádi Gábor ügyvezető a Mahir Cityposter Kft.-vel kötött a cég hirdetőoszlopainak védelmére.

Böröczky Kornélia, a Legion Invictus Kft. ügyvédje szerint ez egyáltalán nem általánosan bevett gyakorlat, mert az ilyen éves ellenőrzésekre általában az összes létező megbízási szerződést el kell vinni. „Olyat, hogy az idézésbe beleírják, hogy csak a Mahir Cityposter Kft.-vel fennálló szerződésre kíváncsiak, eddig még nem láttam” – hangsúlyozta az ügyvéd.

Böröczky Kornélia a mai rendőrségi meghallgatásról elmondta: a hatóság nem válaszolt arra a kérdésükre, hogy miért éppen a Mahirral kötött szerződésüket kérették be. Ugyanakkor a szokásosnál jóval hosszabb ideig tartott az ellenőrzés, így egész délelőtt a rendőrségen ültek, ahol leellenőrizték az összes papírt, és rengeteg kérdést tettek fel nekik. Végül azonban nem állapítottak meg semmiféle jogsértést, mégsem zárták le a vizsgálatot, így további dokumentumokat kértek a cégtől – közölte portálunkkal a cég jogi képviselője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.