Tüntetés: fenyegetéssel tartanák távol az óvodákat?

Országszerte közel egy tucat városban lesznek szerdán tiltakozások.

MNO
2016. 02. 03. 12:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon remélem, hogy ha összefog egy-egy óvoda, nem lehet leváltani a teljes személyzetét, és egymást védve ki fognak jönni, és velünk együtt vesznek részt a fogadóórán” – hangsúlyozta az ATV-ben Csabalik Zsuzsanna.

Ismert, országszerte közel egy tucat városban lesznek szerdán tüntetések a közoktatás állapota miatt. A lavinát a miskolci Herman Ottó Gimnázium január 6-án kelt nyílt levele indította, amelyben arról írtak: már az egész oktatási rendszert veszélyben látják, felhívásukat vegyék segélykiáltásnak a felettes szervek. Azóta már több mint huszonnyolcezren csatlakoztak a tiltakozáshoz, hogy felhívják a figyelmet a közoktatás tragikus állapotára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.