Kikerült az igazság a soproni mentőkről? – gyorsan törölték

Kiábrándító munkakörülményekkel toborzott a soproni mentők Facebook-oldala, gyökerestől oldották meg a problémát.

MNO
2016. 04. 28. 10:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két ember ismét felmondott, ezért újakat keresnek – számolt be a Velvet a Mentők Sopron Facebook-oldalra hivatkozva. A hirdetés brutális őszinteséggel írja le a lehetőségeket: „a pénz a legkevesebb (120 ezer/168 óra, vagy félállásban a fele), így nem kell gondolkodni az elköltésén”. Kiemelik a változatosságot és az új emberekkel való találkozás varázsát: „olyan társadalmi réteggel találkozol, amiről nem is tudtad, hogy van (pszichopaták, szocipaták, drogosok, alkoholisták, hipochonderek), ezáltal szélesedik a látóköröd”. És a hab a tortán: „biztos munkahely 65 éves korig, de életed végéig mindenképp”.

A probléma megoldása pedig igazán fideszesre, azaz habonyosra sikerült (ugye a tanácsadóról készült szipogós felvételek rendre eltűnnek): először a bejegyzést törölték, majd az egész oldalt elérhetetlenné tették. A szemfüles kollégák a Velvetnél ugyanakkor kifotózták az üzenetet, ajánlott mindenkinek.

A hazai egészségügy állapotáról többet is megtudhat a Magyar Nemzet véleménycikkéből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.