Toroczkai nemet mondott Vonának

Ásotthalma független polgármestere a Jobbik elnökének kérésére sem indul az alelnöki pozícióért.

MNO
2016. 04. 25. 15:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Toroczkai László kiemelte, hogy tiszteletben kell tartani Vona Gábor kérését, és arra kéri a háttérbe húzódó párttársait: vegyék figyelembe, kivel szeretne dolgozni a párt elnöke. Döntését azzal indokolta, hogy polgármesterként nem hagyhatja cserben Ásotthalom lakosságát.

„Miért érzem úgy, hogy akik egy kanál vízben megfojtanák a nemzeti oldalt (és a Jobbikot is), azok most nagyon örülnének annak, hogy ha ez a »nem« végleges lenne?” – reagált Toroczkai Fb-oldalán a sajtóban megjelenő hírekre.

Múlt pénteken Vona Gábor sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Toroczkai Lászlót szeretné meggyőzni arról, hogy induljon a Jobbik alelnöki pozíciójáért

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.