A pedofilper megrázó részletei

Vérlázítóan ocsmány szexuális aktusokra kényszerítette fiúgyermek áldozatait a Burattinoban tanító tanár.

Velkei Tamás
2016. 05. 05. 4:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nyári táborban egyszer azt mondta: „gyere, mutatok valami jót”, és megtanított maszturbálni – emlékezett vissza a 2000-ben született Tomi, aki a cselekmények idején alig múlt 11 éves. A vádlott B. Tamás a csepeli Burattino alapítványi iskolában lett az osztályfőnöke, ahová hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekek járnak. Eleinte rossz volt a tanárral a kapcsolata, aki gyakran csúfolta őt, és többször a könyökének rántotta a fiú homlokát, akit emiatt társai is gúnyoltak.

Később a tornatanár közeledni kezdett hozzá, érte ment reggel autóval, iskola után hazavitte, másokkal egyetemben sűrűn jártak szórakozni, moziba, kirándulni, karácsonyra pedig távirányítós autót kapott a tanártól ajándékba. Később B. Tamás arra kérte a gyerekeket, hogy aludjanak nála. – Eleinte semmi nem történt, majd elkezdte a dolgait – idézte fel a fiú zavarodottan, aki csak úgy volt hajlandó vallomást tenni, ha a vádlott nincs jelen a teremben. Egy alkalommal a vádlott arra kérte Tomit, vegye elő a nemi szervét, játsszon vele, majd az övével is. Ezt követően a tanár már a szájába is vette a gyermek nemi szervét.

Tomi szerint a férfi mind többet akart: egyszer bezárta a szertárba, és azt mondta, addig nem engedi haza, amíg orálisan vagy análisan ki nem elégíti. A kick-box edzések után, amelyeket B. Tamás tartott, mindig közösült a gyerekkel, a lakásán zajló aktusok során pedig pornóoldalakat nézetett a fiúval, miközben orálisan kielégítette a gyereket, akiről fényképeket is készített. – Gyűlöletet éreztem iránta, undorodtam tőle ilyenkor – vallotta a fiú. A gyermek nem mert ellentmondani a tanárnak, félt, hogy megszégyeníti, kiközösíti, megveri, illetve attól tartott, hogy senki nem hinne neki, mert eleinte nem volt tudomása arról, hogy mással is fajtalankodik a tanár. Az is megesett, hogy B. Tamás arra kérte a gyermeket, vezetés közben elégítse ki orálisan.

Egy idő után az egyszerű aktus már nem elégítette ki a vádlottat: előbb azt kérte Tomitól, hogy osztálytársával, Lacival közösüljön – ez végül nem következett be –, máskor kikötözte Tomit és Matyit az iskolapadhoz, és arra kényszerítette Tomit, hogy orálisan elégítse ki egyik osztálytársát. A fiú a nyomozás során tett vallomásában azt is állította, látta, amint B. Tamás egyszer az örökbe fogadott fiával csókolózik.

Béla arról is beszámolt, hogy amikor a tornatanára lett a férfi, arra kérte, elégítse ki, ami megtörtént, majd viszont is. Ezt követően gyakran előfordultak aktusok köztük, még olyanra is akadt példa, hogy B. Tamás elkérte a fiút egy óráról, hogy fajtalankodhasson vele. Béla azt vallotta: „a szertárban megfogta a fejem, és lenyomta” az ágyékához.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.