Oszlopper: a bíró szerint valótlant állít a főváros

Időhúzással vádolta a hirdetőcéget a főváros jogásza, miközben ennek éppen az ellenkezője volt igaz.

MNO
2016. 06. 16. 10:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatódott a lapunkkal megegyező tulajdonosi körbe tartozó hirdetőcég, a Mahir Cityposter Kft. és a Fővárosi Önkormányzat közti gazdasági per a Fővárosi Törvényszéken a szerződés érvénytelensége miatt. A mai tárgyaláson, miután a bíró felszólította a feleket, hogy tegyék meg a bizonyítási indítványokat, Magyar György, a cég jogi képviselője három tanú beidézését kérte, és írásos előkészítő iratot nyújtott be. A főváros jogi képviselője azonban jelezte, hogy ők ezt még nem kapták meg, és kijelentette, hogy a Mahir szándékosan húzza az időt.

Időközben kiderült: ennek éppen az ellenkezője igaz, mivel épp a főváros nem adott be bizonyítási indítványt. A Mahir tértivevénnyel és elektronikus levéllel is igazolta, hogy ők már elküldték a szükséges iratokat. A bíró ezért a főváros jogi képviselőjét figyelmeztette, hogy valótlanságokat állít.

A bíró végül augusztus közepére halasztotta a tárgyalást, azonban mivel a felek jelezték, hogy ez az időpont nem megfelelő a számukra, újabb dátumot fognak kijelölni, amely várhatóan már őszre fog esni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.