Rogán Cecília közös bizniszbe fogott Sarka Katával

Hajdú Péter és Rogán Antal feleségeinek cége rádiószolgáltatást is nyújthat.

FB
2016. 06. 13. 7:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közös céget alapított a fideszes politikus Rogán Antal felesége, Cecília és Hajdú Péter celeb neje, Sarka Kata – írja a Bors. Rogán-Gaál Cecília a lapnak szombaton egy szépségkirálynő-válogatón a Nakama & Partners ügyvezető igazgatójaként mutatkozott be. A cég a versenyt követően egyengeti majd „a sikeresen szereplő lányok” pályáját.

Hajdú-Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője a lapnak azt mondta, Rogán Cecília a zsűrizés során elbeszélget a lányokkal, így többet megtudhatnak róluk. „A következő egy évben az ő cégével dolgoznak majd a nyertes lányok. Különböző kampányokban, reklámokban vesznek részt” – közölte a celeb, aki társtulajdonos a vállalkozásban.

Az Opten cégadatbázisa szerint a céget Törökbálintra jegyezték be, ugyanarra a címre, ahol a Magyarország Szépe Kft. is működik. A cég tevékenységi köreiben reklámügynökségi munka szerepel főtevékenységként, de emellett gyárthat filmeket, televíziós és rádiós műsorokat, valamint hírügynökségi tevékenységet is végezhet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.