Kiderült, mivel kezelik Gálvölgyi Jánost

Korábban vérnyomásproblémákról volt szó, de nem emiatt került kórházba a színész.

MNO
2016. 07. 05. 13:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gálvölgyi Jánost szombat óta kezelik az egyik fővárosi kórházban, állapotáról kedden családja közleményt juttatott el a 24.hu szerkesztőségébe, melyből kiderül, hogy a Kossuth-díjas színészt a korábbi hírekkel ellentétben nem vérnyomása, hanem veseproblémái miatt kezelik. Állapota folyamatosan javul, de a kórházat egyelőre nem hagyhatja el, még lánya vasárnapi esküvőjét is kénytelen volt kihagyni.

„A család köszöni az aggódó sorokat és érdeklődést, egyben arra kér mindenkit, hogy ne zaklassák a művészt és családját, hagyjanak időt a gyógyulásra. Állapotáról a közönséget a család tájékoztatja” – áll a portálhoz eljuttatott írásban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.