Orbán: Megdöbbentő, ami Nizzában történt

Korábban Áder János jelentette ki: úrrá kell lennünk az öldöklés megszállottjain.

MTI
2016. 07. 15. 10:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A magyar emberek és a magam nevében ezúton szeretném kifejezni részvétemet és együttérzésemet önnek, a francia népnek és az elhunytak hozzátartozóinak. Gondolatban önökkel vagyunk ezekben a nehéz órákban” – írta Orbán Viktor a francia államfőnek.

Korábban összeszedtük, miként reagáltak a világ vezető politikusai a brutális támadásra. Áder János államfő is részvétét fejezte ki a Francois Hollande-nak küldött táviratában. „Az alattomos merénylet azonban megerősíti közös meggyőződésünket: úrrá kell lennünk az öldöklés megszállottjain, és mindent meg kell tennünk, hogy a békés emberek életét sehol se fenyegethessék a terror és a pusztítás erői” – jelentette ki a köztársasági elnök.

A nizzai terrortámadás utáni eseményeket percről percre követjük alábbi cikkünkben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.