Ákos Sorossal és a CIA-jel vetette bele magát a kampányba

A kormányhoz közelálló zenész körbetáncolta a hanyatló Nyugat ópiumát.

MNO
2016. 09. 30. 10:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már pénteken betekintést nyerhetett a nagyérdemű Kovács Ákos gondolataiba a migránsválságról, ugyanis egy közel nyolcperces szeletét közzétették a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának.

„Még ha ügydöntő ereje nincs is, akkor is el kell menni szavazni – kezdődik az eszmefuttatás. – Ezzel lehet üzenni a senki által meg nem szavazott brüsszeli bürokratáknak.”

Elismeri, hogy lehetnek valódi szerencsétlenek a menekültek között, de gyanúsnak tartja, hogy egyszerre és egy irányba indultak a „hódítók”. „A CIA kegyelméből folyó háború” mögött nemcsak, hogy felsejleni látja Sorost: 

„Mindnek a kezében ott zizeg egy Soros György-Open Society Foundations által nyomtatott kis brosúra, hogy merre kell menni, mik a fő irányok.”

Megkapják a magukét Merkelék is: „Kádár alatt színesebb sajtója volt Magyarországnak, mint most van Németországban, csak liberális hang van”. Kifejti, hogy a diktatúra alatt a magyaroknak sikerült megtanulniuk, hogy felismerjék diktatúrára utaló jeleket. A válsághoz való hozzáállásunk azért is lehet más szerinte, „mert nem voltunk gyarmattartók, soha nem más vérén építettük fel a hazánkat és a házunkat”.

Az interjúrészletből az nem derült ki, hogy a komoly állami tízmilliókkal kistafírungozott zenész mit gondol arról, hogy a kormány pénzért gyakorlatilag bárkit beenged hazánkba. Valamint az sem, hogy „a migránsválsághoz eltörpülő” Voldemort-ügyről mi a véleménye.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.