Colleen Bell januárban benyújtja lemondását

Addig szeretne maradni, amíg lehet, de az elnököt szolgálja.

MNO
2016. 10. 06. 6:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Természetesen az elnököt szolgálom, január 20-án a többi nagykövettel együtt én is benyújtom majd a lemondásomat. Az elnök majd dönt arról, hogy elfogadja-e, vagy inkább megtart ebben a pozícióban még egy ideig, addig, amíg megérkezik az új nagykövet” – mondta el az amerikai nagykövet kérdésre válaszolva a Figyelőnek adott interjúban. A diplomata elmondta, nem tudja, hogy honnan vették, hogy „hamarosan csomagolok” ( ) „Részemről nagyon élvezem ezt a munkát, és sok még a feladatom.” Bell ezzel a Magyar Nemzet korábbi cikkére reagált.

Az amerikai diplomaták kiválasztásáról és a Bell kinevezése körüli politikai viharról korábbi cikkünkben olvashat.

A diplomata „az állítólagos vízumtilalmakat” nem kommentálja. Elmondása szerint a nagy cégek elégedettek a hazai környezettel, de azért van egy de.

„A korrupció ezzel szemben – amely nem csak Magyarországon van jelen – nemzetbiztonsági kockázatot is jelent. Hatása van a gazdasági prosperitásra, és egy stabil társadalom alapjait ássa alá.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.