Hallani sem lehetett Orbánt, úgy kifütyülték

A miniszterelnök is beszédet mondott az avatómérkőzés előtt, de a szurkolók nem nagyon hagyták.

MNO
2016. 10. 13. 18:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTK-stadion avatómérkőzése előtt fél nyolc óra körül Deutsch Tamás fideszes politikus – és MTK-elnök – tartott beszédet, majd Orbán emelkedett szónoklatra. Azonban, amint mikrofonhoz lépett, hatalmas füttykoncert fogadta. A beszéd közben is sokan fütyültek, helyszíni tudósítónk szerint olyan erős hangon, hogy sokszor magát a beszédet sem lehetett érteni. A hangzavart mindössze negyven-ötven ember, azaz a körülbelül négyezres nézőtömeg kisebb töredéke keltette, azonban a sokszor szidott, tömör betonfalak visszaverték a csoport a hangját, megsokszorozva a zajt.

Orbán egyébként nagyjából arról beszélt, hogy az MTK a magyar sport kiemelkedő közössége, amely magában foglalja a magyar sport nagyszerűségét és diadalait, megtestesíti fájdalmát és veszteségeit, majd azt is mondta, hogy magyar sport nélkül nincs modern magyar nemzet, és az MTK nélkül elképzelhetetlen a magyar sport. Az új stadion avatómérkőzése pedig tisztelgés a magyar labdarúgás egyik nagy sikere előtt. Az MTI a beszédekről és a programokról beszámolt – a kifütyülés kimaradt a tudósításból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.