Máris bezárt Vajna Tímea fánkozója

A tegnapi hírverés után átmenetileg lehúzta a rolót a kormánybiztosné üzlete.

MNO
2016. 10. 15. 10:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár tegnap még az is cukormérgezést kapott, aki csak a híreken keresztül ízlelt bele a Mr. Funk kínálatába, a nagy hírverés után máris bezárt Vajna Tímea fánkozója – szúrta ki az Index. A kormánybiztosné üzletének Facebook-oldalán valóban ott díszeleg, hogy a hely váratlan technikai okok miatt átmenetileg nem nyit ki. Közlik azt is, a Mr. Funk csapata nagy erőkkel dolgozik azon, hogy az üzlet minél előbb újra kitárhassa kapuit.

Vajna Tímea egyéves munkája pénteken érett be, akkor hullott le a lepel a Mr. Funk nevű fánkozóról – ami annyira fontos hely, hogy a TV2 is többször beszámolt a nyitásról. A Dívány észrevette azt is, hogy a felvételen a kormánybiztos neje a Guccinak tervező Alessandro Michele kabátkáját viselte. Mint írja: akinek esetleg megtetszett, még megveheti a Net-a-porteren 2980 euróért, azaz 910 ezer forintért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.