Nem mindenki rajongott Vajnáék fánkjáért

Elitellenes tiltakozók és hajléktalanok is kaphattak a kormánybiztos feleségének fánkjából.

MNO
2016. 10. 14. 18:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A filmügyi biztos felesége ugyanis ingyenkosztot ígért a férje televíziójában is beharangozott falatozója megnyitóján. Vajnáné nem volt ott a köznép számára meghirdetett eseményen, viszont celeb ismerőseinek már korábban tartott egy zártkörű nyitó bulit.

A Hír TV tudósítása szerint a fánkozónál már egy órával a nyitás előtt ácsorogtak az emberek. Ingyen kaptak ugyanis süteményt azok, akik lájkolták a filmügyi biztos feleségének legújabb üzletét. Végül azonban mindenkinek adtak az édességből, több mint ezer darab ingyenfánkkal készültek.

Sokan azonban meglehetősen drágának tartják az édességekért elkért összegeket: egy nutellás fánk például 520 forintba kerül, de a sima vaníliásért is majdnem 400 forintot kér Vajna Tímea.

Az MSZP szintén ingyenfánkkal ment a megnyitóra. „Miközben a kórházak egy részében napi gondot jelent egy vajas zsömle biztosítása is, azt látjuk, hogy az új oligarcha 2010 óta utcáról utcára felvásárolja a belvárost” – nyilatkozta Szaniszló Sándor, a párt fővárosi képviselője.

Vajna Tímea jelenleg öt cégben érdekelt, ezek közül kettő veszteséges. A gyémántkereskedelemmel foglalkozó Dorottya Diamond Palace Kft. mérlege mínusz 70 millió forint lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.