Rogán Antal: Hibáztam

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője elismerte, hogy hiba volt a helikopterezés.

MNO
2016. 10. 10. 14:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hibáztam, amiért önök most le is veszik rólam a keresztvizet” – jelentette ki Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, akit keményen támadtak a parlamentben, amiért helikopterrel ment egy vidéki lagziba, ráadásul a kormány számára kiemelt fontosságú kvótanépszavazás napján.

Azt ugyanakkora Jobbiknak címezve megjegyezte, hogy akkor turkáljanak az ő zsebében, ha „Kovács KGBélát hazahívták Brüsszelből, és eredeti helyére, Moszkvába irányítják”.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a politikus és családja helikopterrel ment egy vidéki lakodalomba.

Az ügyet felderítő Népszabadság az ügyben megkereste Rogán Antalt is, aki közölte: minden bizonnyal összetévesztették valakivel, ilyen nem történt. Emellett perrel fenyegette azokat, akik közlik az információt. Később elküldtek neki egy, a birtokukba jutott képet is, ám erre a politikus nem reagált.

A helikoptert üzemeltető Fly-Coop Kft. tulajdonosa, Jakab Tamás azzal hárította el a Népszabadság érdeklődését, hogy nem tudja, merre járt a cégük ékkövének számító helikopter. De ha tudná, akkor sem mondaná meg, hiszen az ügyfeleik diszkréciót várnak el a társaságtól – fűzte hozzá. Azonban három órával azt követően,­ hogy Rogán Antalnak elküldték a fényképet, már frissebb volt a bérbeadó memóriája. „Én ajánlottam fel Cecíliának, hogy visszahozom őket Mándokról, az esküvőről, hogy ne kelljen a kisfiukkal éjszaka utazniuk. Cégem a Nakama & Partners ügyfele, amelynek Rogán Cecília a tulajdonosa. Megállapodásunk szerint az út költségeit a két cég barterezi el egymással. Ez a szívesség kifejezetten Cecíliának szól, akit személyesen is ismerek, nem a férjének” – közölte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.