Továbbra is hirdetik a letelepedési kötvényeket

„A magyar letelepedési kötvény él és jól van” – írja az ArabianBusiness.com Orbán Viktor egyik nyilatkozatára hivatkozva.

Lőrincz Tamás
2016. 11. 02. 4:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A magyar letelepedési kötvény él és jól van” – írja az ArabianBusiness.com nevű oldal Orbán Viktor egyik nyilatkozatára hivatkozva. A cikk fizetett hirdetésben írja, hogy a magyar miniszterelnök szerint még nem döntöttek arról, hogy megszüntetik a letelepedési kötvényeket az alkotmánymódosításról szóló november 8-i szavazás után.

A cikkben felidézték Orbán Viktornak az állami rádiónak adott szokásos péntek reggeli interjúját, amelyben kitértek arra is, hogy a Jobbik a letelepedési kötvények megszüntetését szabta feltételül az alkotmánymódosítás támogatásához. A kormányfő ezt pénteken úgy kommentálta: „tudomásul kell venni, (…) hogy nem fog hárommillió ember úgy ugrálni, ahogy a Jobbik fütyül.” Orbán Viktor a már ismert kormányzati kommunikációnak megfelelően azt mondta, hogy nem tudják a Jobbik kérését elfogadni, de ettől függetlenül már zajlik az ország finanszírozásának, így többek között a letelepedési kötvényeknek a felülvizsgálata. – A döntés azonban még nem született meg – hangsúlyozzák a hirdetésben.

Az emirátusokbeli ArabianBusiness.com oldalon megjelent PR-cikket a 30 országban letelepedési kötvényekkel üzletelő Arton Capital rendelhette meg. Mint írják, azért volt szükség a cikk megjelentetésére, mert vállalták, hogy az értékes ügyfeleket mindig a legfrissebb információkkal látják el. A hirdetés végén egy magyarországi telefonszámot is megadtak, amelyen keresztül további információkat lehet szerezni a letelepedési kötvényekről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.