Nógrádi György Mercedest vásárolt, a Pappas nagyon örül

Örömhírt közölt az autókereskedő: Nógrádi náluk vásárolta meg a német autóipar remekét.

MNO
2017. 01. 28. 20:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pappas Auto nevű autókereskedésnél Nógrádi György csütörtökön vett egy Mercedest. Ez olyannyira fontos esemény lehetett a cég életében, hogy az örömhírt a cég tegnap Facebook-oldalán is közzétette: „Az ország legismertebb biztonságpolitikai szakértőjének a világ egyik legbiztonságosabb személyautójára esett a választása. Tegnap nálunk járt Nógrádi György, akinek büszkén adtuk át vadonatúj Mercedes-Benz C-osztályát. Gratulálunk az új autóhoz!”

Aki esetleg nem értené a cég közleményében rejlő finom nyelvi humort, annak lefordítjuk: biztonságpolitikai szakértő vette a kocsit. Biztonságos autót vett a biztonságpolitikai szakértő. Amit a Pappas testvérek  cége adott el neki. Ez maga a megtestesült biztonságos világ.   

Ismeretes, Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, akinek tudományos munkásságával kapcsolatban korábban komoly kételyeket fogalmazott meg az Index részletes írása, az utóbbi két évben valóságos sztár a kormányközeli médiában. És persze kitűnő kapcsolatait jelzi, hogy annak a cégnek is felügyelőbizottsági elnöke, amely a hányatott sorsú, Olaszországban ragadt Sámándob biztonságos hazaszállításáért és itthoni felállításáért is felelős (eleddig a próbálkozást még nem koronázta siker).

###HIRDETES2###

Kétségtelen, Nógrádi karrierje azóta ível ilyen meredeken felfelé, hogy Magyarországon első számú témává vált a migrációs krízis. Így a biztonságpolitikai szakértő nem fukarkodott Angela Merkel bírálatával, ezért is tűnhet némileg meglepőnek hogy a feltehetően jól jövedelmező szakértésből pont a német autóipar remekét vásárolta meg.

Hiszen a Mercedes német termék szőröstül-bőröstül, a magyarok mondhatni csak a kerék csavarját tekerik bele az anyába az automata soron. 

Azt nem tudni pontosan, hogy Nógrádi György a 8,5 és 23 millió forint közé eső modellekből melyikbe ülhetett bele. Remélhető, hogy a Pappas nem fukarkodott az extrákkal. 
Ha már ilyen szépen megemlékezett a vásárlásról.

Cikkünk megjelenése után Nógrádi György is reagált a leírtakra, idézzük:

A szakértő azt is hozzátette: nagyon büszke arra, hogy 68 évesen megvette élete első Mercedesét, és hogy a Magyar Nemzetnek továbbra is előfizetője. Ez úton is köszönjük bizalmát, és balesetmentes közlekedést kívánunk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.